......................................Audit


Elke onderneming heeft bedrijfsprocessen. Inkoop, verkoop, transport, fabricage en betalingprocessen zijn standaard bedrijfsprocessen. Als ondernemer heeft u zeker unieke bedrijfsprocessen die niet standaard te categoriseren zijn. Ieder bedrijfsproces kan door een audit inzichtelijk/transparant gemaakt worden. Waarna het beter te optimaliseren is.

Het optimaal en zo efficiënt mogelijk inrichten van bedrijfsprocessen is in elke economie van groot belang. Kostenbesparingen in tijden van financieel zwaar weer en focus op omzet verhoging en uitbreiding in betere tijden. Als ondernemer heeft u baat bij optimale inrichting van uw bedrijfsprocessen. Het stelt u in staat op een snelle en adequate manier te sturen en geeft inzicht waar nu juist de zwakke plekken en/of kansen liggen.

Optimale bedrijfsprocessen beschermen u ook tegen risico’s. Deze risico’s kunnen op tal van gebieden voorkomen. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het onjuist of onvolledig afdragen van de omzetbelasting. Met name het MKB en de ZZP-er kan erg vatbaar zijn voor deze risico's. Boetes, naheffingen en sancties op verschillende terreinen vormen hierbij risico’s die u als ondernemen kunt voorkomen (AO/IC).

2BI-Finance kan u helpen met het doorlichten van uw bedrijfsprocessen. Hierbij maken we gebruik van audits die gericht zijn op het observeren, vastleggen, analyseren en optimaliseren/verbeteren van bedrijfsprocessen. De audits leggen: operationele en financiële risico’s bloot, waarna voorstellen voor passende maatregels genomen kunnen worden.

Als ondernemer heeft u daarom geen zorgen meer over deze bedrijfsrisico’s en bent u daarnaast
heel goed in staat te sturen d.m.v. een verbeterend inzicht in uw bedrijfsprocessen.
 
Home
 
Wie zijn wij  
Administratie  
Excel    
Audit   
Strategie & Analyse
Belastingaangifte
Tarieven
 
Contact
Beweeg de muis over de plaatjes!

Waardekringloopproces


Organogram

 

2BI-Finance.nl © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use